En sexchat kan gøre dig mere vild i varmen, end du aner

11 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Et ordsprog lyder, at et billede siger mere end tusinde ord, men de billeder, man selv kan skabe i ens bevidsthed på baggrund af informationer fra ord, kan være mindst lige så gode som dem, der kan præsenteres for en af billeder.

Intet kan som bekendt overgå ens fantasi, da det er den, der sætter grænserne for ens formåen, selvom det nogle gange kan være rart med inspiration og fornyelser.

Men omvendt bliver man også skuffet, hvis man nu havde en forestilling om, hvordan noget skulle se ud på baggrund af en beskrivelse, og så ser man en anden persons gengivelse af det, og så lever det ikke op til det, man forestillede sig.

Det gælder sådan set også, selvom det er bagmanden bag både ordene og billedet, der er den samme: man føler sig lidt skuffet over, at billedet ikke ser ud, som man selv forestiller os.

Vi vil egentlig bare frem til, at det man kan beskrive i en sexchat nogle gange er vildere end det, som man kan vise frem med billeder og lyd.

En sexchat kan være det frækkeste i verden

Man glemmer lidt det skreven ord nu om dage, hvor alt skal være audiovisuelt med billeder og lyde for at pirre en, og måske har vi vænnet os for meget til, at man kan få det hele serveret for øjnene som billeder og lyd til ørerne.

Før da herskede der jo skreven pornografi, der kunne være lige så heftig og saftig som det, man kunne vise frem – og den tidligste af den slags var da også virkelig banebrydende.

Desuden findes der jo også stadig erotiske noveller, så der er et marked for den slags.

Så man skal slet ikke undervurdere, hvor meget man kan tænde og gejle hinanden op med de skrevne over over en sexchat.

Du kan jo prøve det selv.