Bondage kan styrke dit forhold

21 juni 2018 Astrid Pedersen
Bondage kan styrke dit forhold

Inden for seksuel og erotisk udfoldelse er rollespil noget af det frækkeste og mest pirrende, man kan kaste sig ud i. Flere og flere mennesker verden over vælger at sætte ekstra krydderi på deres sexliv med pikant rollespil – mestendels i varierende afskygninger af BDSM (Bondage, Dominans, Sadisme, Masochisme) og andre mind games med eller uden fysiske dimensioner, som udfordrer forholdet parterne imellem. Alene det at være iført blindfolds under akten er utroligt sensuelt og følelsesladet, da man mister fornemmelsen af, hvor ens egen krop slutter, og resten af verden begynder. Og er man samtidig bundet med silkereb eller andet, som forhindrer én i at bevæge sin krop eller sine lemmer, er man 100% i sin partners vold. Og dette kan give én en dybere indsigt i dynamikken i det forhold, man lever i til daglig.

Bondage – når forholdet skal have en ekstra dimension

Hvor flere erotiske lege tager udgangspunkt i fantasier, som forbliver i den opdigtede verden, kan du med bondage føre dine allerhemmeligste fantasier langt ind i den virkelige verden. På den måde kan det lade sig gøre at udleve dine dybeste seksuelle drømme sammen med din partner, og på den måde lære hinanden bedre at kende. Det er dog vigtigt at have talt tingene ordentligt igennem, førend I kaster jer ud i de til tider udfordrende bondage lege.

Find udstyr til bondage online

Hvis du og din partner føler jer klar til at prøve bondage som en del af jeres erotiske samvær, kan I med fordel finde inspiration til jeres soveværelse i en online sexshop. Hos belugi.dk kan I finde alt, hvad I skal bruge til jeres indledende øvelser. I afdelingen for bondage og fetich finder I silkereb og forede håndjern, ball gags og blindfolds, piske og klemmer samt mere avanceret sexlegetøj til bondage som for eksempel udstyr til elektrosex. Se hele udvalget på belugi.dk.